Är solceller förnybar?

Förnyelsebar energi eller energikällor som är outtömliga hit räknas till exempel vind vatten solkraft och bioenergi. Det här är energi som tillsammans kan möta hela jordens energibehov om den nyttjas på rätt sätt och är därför framtiden för att kunna minska vårt behov från fossila energikällor.

Cirka 80% av all världens energi kommer idag från olja, gas och kol.
Mindre än 5% kommer från vind och sol.

Det här kan vi alla vara med och påverka nu.
Om vi skall möta våra energibehov imorgon behöver mängden förnyelsebar energi öka idag, därför behöver tekniken bli tillgänglig för alla.


Det har tidigare varit svårt och utmanande som konsument att bli mikroproducent men med vår teknik lägger vi kraften i användarens egna händer.
Vi är övertygade om att det här är framtiden för solenergi och att nu alla kan hjälpa till att bidra till övergången till en mer hållbar värld där fler använder sig av solenergi.

Möt själv idag de globala målen 7,11 och 12 i Agenda 2030 genom att ta del av kraften från solen, vi gör det enklare att göra skillnad.

Sammanfattning

För att summera så är solenergi förnyelsebar energi och är en källa som tillsammans med dina solceller kommer att kunna leverera elektricitet under hela solcellsanläggningens livstid.

Ska du köpa nya solcellspaket eller skaffa en solcellsbalkong?

Vi levererar världens första stickproppsanslutna solcellspaket tillverkade av BeON Energy i Portugal och är först i Sverige med solcellsbalkongen. Snabb plug & play installation och går att montera på mark, balkong, fasad eller som en traditionell takinstallation. Läs mer på länkarna nedan och kontakta oss mer än gärna om du vill ha rådgivning. Välkommen till oss på Sun Power Nordic!

Handla Solcellspaket Skaffa Solcellsbalkong

Hela sortimentet

"Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro."

Solcellspaket 1.5kW

- Anders G