Så här fungerar våra solcellspaket från BeON Energy

Alla våra solcellspaket innehåller allt du behöver för att bli mikroproducent på 20 minuter och nedan går vi igenom placering och hur våra solcellspaneler fungerar.


Tidigare i veckan la vi upp en video kring hur våra solcellspaket funkar på YouTube (se video längst ner i detta inlägg). Den förklarar hur nästa generations solcellsanläggningar med plug-in mikroväxelriktare ger friheten att installera sina solceller där man vill till ett vanligt kontaktuttag.

Placering

Hitta en plats i söderläge eller västläge för bästa placering, det kan vara på marken, fasaden, taket eller balkongen där du har plats helt enkelt.
Välj den kapacitet du vill från 300W, vi säljer bara kompletta solcellspaket så du kan inte välja fel. Behöver du mer kapacitet köper du någon av våra andra färdiga paket eller fråga oss så skräddarsyr vi en lösning speciellt för dig. 

Våra Solcellspaket

Genom tre enkla steg går det till på följande sätt.

Innan monteringen, packa upp ditt paket och kontrollera att följande innehåll finns med i solcellspaketet,

  • BeON Plug-in mikroväxelriktare​ förmonterad på aluminiumram
  • All Black Premium 300W Solpanel​
  • 3 i 1 Aluminiumram för fixering i mark, fasad eller balkong
  • 5m anslutningskabel förmonterad med stickkontakt​
  • Fixeringsset, skruvar, bultar, plugg samt monteringsinstruktioner på Svenska

Montering av solcellspanel

Steg 1
Montera ihop aluminiumramen genom att lägga ut de två trianglarna och skruva fast supportstaget med de medföljande skruvarna och bultarna

Steg 2
Montera på din solpanel på aluminiumramen med de medföljande skruvarna och bultarna
Koppla ihop solpanelen med plug-in mikroväxelriktaren med de medföljande kablarna

Steg 3
Nu är du redo att hitta den perfekta platsen för ditt solcellspaket

Instruktionsvideo för markmontering
Instruktionsvideo för fasadmontering
Instruktionsvideo för balkongmontering

Sammanfattning

För att summera, solceller ska inte vara krångligt eller dyrt eller vara osäkert att hantera. Tekniken skall vara tillgänglig för alla oavsett vilket behov man har.

Du kontaktar oss om du behöver råd och stöd, men att handla och installera solceller från oss är som att köpa vilken hushållsmaskin som helst.

Var som familjen Svensson i videon här nedanför du med, använd den senaste tekniken med friheten att själv välja storlek, placering och mer än halverar din installationstid jämfört med traditionella strängväxelriktare. Välkommen till framtidens solenergi, välkommen till Sun Power Nordic!

Ska du köpa nya solcellspaket eller skaffa en solcellsbalkong?

Vi levererar världens första stickproppsanslutna solcellspaket tillverkade av BeON Energy i Portugal och är först i Sverige med solcellsbalkongen. Snabb plug & play installation och går att montera på mark, balkong, fasad eller som en traditionell takinstallation. Läs mer på länkarna nedan och kontakta oss mer än gärna om du vill ha rådgivning. Välkommen till oss på Sun Power Nordic!

Handla Solcellspaket Skaffa Solcellsbalkong

Hela sortimentet

"Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro."

Solcellspaket 1.5kW

- Anders G