Solcellspaket för sommarstuga

Anders har en sommarstuga i skärgården som han använder runt fyra veckor på sommarhalvåret. Driftskostnaderna när huset nyttjas är runt 1100 kWh per månad med eluppvärmda element, bastu, varmvattenberedare och tillhörande garage.

För att komma ner i totalkostnad installerades en solcellsanläggning på 1,5kW bestående av 5 st fristående solcellspaneler på 300w vardera, vilket producerar kring 220kWh per månad under sommarmånaderna och får ner den totala årliga driftskostnaden till nära noll.

Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro. - Anders G, Stockholm

Elövervakningssystemet och de smarta uttagen som ingår hjälper även Anders att ytterligare kontrollera sommarstugans totala elförbrukning genom att kunna stänga av standbyel på distans och mäta elförbrukningen i realtid. Allt via appen.

5 fördelar med solceller till sommarstugan

  • Solceller sänker dom totala elkostnaderna på ditt semesterboende
  • Höjer värdet på sommarstugan eller fritidshuset
  • Ger möjlighet att sälja överskottsel till elbolaget
  • Anläggningen betalar sig själv med tiden och ger därefter tillgång till fri energi från solen
  • Minimalt underhåll, lång livslängd och generösa garantier för ett problemfritt ägande

Komplett solcellspaket till sommarstuga på 300W med stickpropp från BeON Energy

Kompletta solcellspaket för sommarstuga

Att välja solcellspaket och solceller från oss är en bra och långsiktig investering för din sommarstuga, ditt fritidshus, eller övrigt semesterboende.

Med våra helt modulära och parallellkopplingsbara solcellspaket från BeON kan du börja producera din egen el på under 20 minuter i din sommarstuga och bygga på din solcellsanläggning i den takt du själv vill.

Välj enkelt själv hur och vart dina solcellspaket ska placeras på sommarstugan. Varje solcellspaket på 300w är en komplett anläggning i sig själv.

Ett solcellspaket med Plug-in mikroväxelriktare på 300w klarar att täcka förbrukningen på vad 3 kylskåp fem datorer eller 30 lågenergi lampor förbrukar per dygn.

Den prisvinnande mikroväxelriktaren och Plug & Play tekniken innebär en enkel installation, vilket betyder mindre tid för att få systemet på plats och betydligt lägre installationskostnader.

Vi hjälper mer än gärna till med råd och tips för att dimensionera din anläggning till sommarstugan så det möter din förbrukning och hjälper dig få ner den totala årliga driftskostnaden i semesterboendet.

Ska du köpa nya solcellspaket eller skaffa en solcellsbalkong?

Vi levererar världens första stickproppsanslutna solcellspaket tillverkade av BeON Energy i Portugal och är först i Sverige med solcellsbalkongen. Snabb plug & play installation och går att montera på mark, balkong, fasad eller som en traditionell takinstallation. Läs mer på länkarna nedan och kontakta oss mer än gärna om du vill ha rådgivning. Välkommen till oss på Sun Power Nordic!

Handla Solcellspaket Skaffa Solcellsbalkong

Hela sortimentet

"Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro."

Solcellspaket 1.5kW

- Anders G