Solcellspaket som vilken hushållsmaskin som helst

I juli månad 2020 när vi startade vår verksamhet undersöker vi möjligheterna att få våra solcellspaket godkända för att installeras via ett vanligt kontaktuttag på den Svenska marknaden på samma sätt som solcellspaketen är godkända i många andra länder, som Tyskland, Schweiz, Holland, Portugal och Frankrike.

Vår vision är att solcellsteknik ska vara tillgänglig för alla.
Att förnyelsebar energi inte ska vara för några få utvalda utan att solceller ska vara lika tillgänglig, enkel och säker som vilken annan hushållsmaskin som helst.

I vårt sortiment finns exklusivt produkter utvecklade och tillverkade av BeON Energy från Portugal. BeON Energy inriktar sig på energimarknaden för konsumenter och deras solcellslösning och tillhörande smart teknik för hemmet har vunnit mängder med priser från de största aktörerna inom energisektorn.

BeON Energy har utvecklat ett komplett solcellspaket som monteras ihop av vem som helst utan förkunskaper på 20 minuter och ansluts sedan med en stickkontakt i ett vanligt vägguttag.

Monteringsvideo Fasad
Monteringsvideo Balkong / Altan
Monteringsvideo Mark

Samtliga produkter i vårt sortiment är CE-märkta följer EU's alla krav på certifiering och är kontrollerade och validerade av EUROFINS.
Plug-in mikroväxelriktaren har utöver det testats och vunnit innovationspriser från bland andra, Free Electron 2017, Schneider Electric 2018 Best Power Start-up, EDF Pulse start-up Awards 2019 och är listad hos (EIT) The European Institute of Innovation & Technology ett oberoende organ inom Europeiska unionen som inrättades 2008 för att leverera innovation över hela Europa.

I Sverige är det ännu inte tillåtet att installera sina solceller med stickkontakt vi rekommenderar därför att anlita elinstallationsföretag som utför installationen enligt gällande installationsregler, även fast det är lite som att anlita en elektriker när du köper en brödrost.

Ska du köpa nya solcellspaket eller skaffa en solcellsbalkong?

Vi levererar världens första stickproppsanslutna solcellspaket tillverkade av BeON Energy i Portugal och är först i Sverige med solcellsbalkongen. Snabb plug & play installation och går att montera på mark, balkong, fasad eller som en traditionell takinstallation. Läs mer på länkarna nedan och kontakta oss mer än gärna om du vill ha rådgivning. Välkommen till oss på Sun Power Nordic!

Handla Solcellspaket Skaffa Solcellsbalkong

Hela sortimentet

"Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro."

Solcellspaket 1.5kW

- Anders G