Vilka är BeON Energy?

BeON Energy utvecklar och tillverkar industriledande mikrovinverterare, och är först i världen med plug and play kompletta solcellssystem. Grundat 2015 i Ponte de Sor i Portalegre, Portugal. Deras unika plug-in mikroväxelriktare gör att du kan koppla in vilka solceller som helst direkt till ett vanligt kontaktuttag, precis som vilken annan elektrisk hushållsmaskin som helst, på ett säkert och enkelt sätt.

Det betyder att solsystem kan säljas var som helst och till vem som helst och vara tillgänglig för alla. Installationskostnaden sänks med mer än hälften och engagerar konsumenter direkt i förnybar teknik.

Idén i sig är inget nytt, den har funnits i över 20 år, men under de senaste tio åren finns tekniken för att göra det möjligt. Rui som är grundare medger att det som fångade uppmärksamheten på plug-in mikroväxelriktaren var enkelheten, hur snabbt den kan installeras och att det i förlängning betyder en demokratiseringen av solenergin. Om två år kräver Europeiska unionen att varje byggnad ska producera förnybar energi. Så BeON, liksom dess kunder kommer att vara i pole position.

Läs gärna mer om de utmärkelser BeON Energy vunnit i detta blogginlägg med deras solcellsteknik.

Ska du köpa nya solcellspaket eller skaffa en solcellsbalkong?

Vi levererar världens första stickproppsanslutna solcellspaket tillverkade av BeON Energy i Portugal och är först i Sverige med solcellsbalkongen. Snabb plug & play installation och går att montera på mark, balkong, fasad eller som en traditionell takinstallation. Läs mer på länkarna nedan och kontakta oss mer än gärna om du vill ha rådgivning. Välkommen till oss på Sun Power Nordic!

Handla Solcellspaket Skaffa Solcellsbalkong

Hela sortimentet

"Behövde en lösning för att få ner driftskostnader i sommarstugan element står på året runt, allt fungerar bra men appen är på engelska och visar elkostnad i euro."

Solcellspaket 1.5kW

- Anders G